Beautiful..

Sabtu, 18 Jun 2011

Siapa orang Melaka tak pernah naik beca..

Siapa orang Melaka tak pernah naik beca..siapa lagi,akk le..
takkan nak kata orang Melaka lain kan..tak pasal2 kena lahabau..ulau melengkau atas pagau..first time naik beca..3 bintang untuk beca..

So..hari ni jalan2 Melaka,tak balik kampung..sure kena lahabau dgn mak,kalo dia tahu..hu3jom layan foto,akk dua tempat,tempat makan dan Kota Melaka..pas ni korang pulak g Melaka..naik River Cruise..rugi tak naik River Cruise..romantik dan indah pemandangan..

Diatas River Cruise.selalunya jarang bawa anak2 beriadah disekitar kota Melaka..kononnya tempat tu biasalahkannn..Bila2 pun bole pergi,.mood-JAKON.,tu cantik..ni cantik.hehehe
Dalam replika kapal Flor De La Mar,Muzium Samudera

Bersama pedagang2 dahulu yg dibekukan untuk tontonan umum..he3

Peti besi dulu2 dalam kapal Flor De La Mar

Bole berkenalan...

jom jalan2 ke negeri Melaka..
macam2 ada..






9 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

erkknaik beca cam best je.tp cam kesian la pulak nak suh mereka bawa org peknen ni ...sure semput kan?hihi.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

anak akak ke semua tu ? serius akak nampak muda !! macam baru ada 2 orang anak macam tu ..

btw , Tia pernah naik beca dekat terengganu je . hehee ..

kak , ini jawapan untuk soalan akak .. Tia Tak Berlenggang Bila Blogwalking..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

nice kotak entri akak . Tia senang dah nak drop komen :)

nur adam berkata...

tia...hehehe..anak2 akk le semua tu..kecuali yg bawa beca tu..ha3,mak aii muda ker,akk kahwin muda tia,anak2 da beso le..

tq tia,dtg tunjuk ajar lg ya..muahhh

nur adam berkata...

hi miza..peknen..tahniah,org peknen kalo naik beca khas untuk seorng jer..special tu..:)

L.E.N.S.A-N.A.N.I berkata...

wah, best2. plan nk ke melaka buat aktiviti mcm tu xt'capai lg. kena b'mlm kat sana baru puas hati..

nur adam berkata...

nai..selalu g melaka shping,atau tngok wayang..sskali ubah angin pula..

simply nana berkata...

tahun lepas su dah jln2 bw anak2 pusing satu melaka...slalu dorang melayan kita (shoping), skali skala kena layan mereka pula..sronok bila tgk anak2 happy...

nur adam berkata...

betul tu su..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...