Beautiful..

Jumaat, 17 Jun 2011

Jujur:saya tak kisah pun bateri hp empty,sy jadi sasau takut ada emergency..

Hehehe...semua orang ada sikap mcam tu tak..kredit tu Nurul izzah Aidee..my frenz dotter status kat fb tadi..
tetarik sangat2 dengan status spontan dia..bukk! kena kat batang hidung sendiri..
Kalo sikap macam ni ada lagi..of coz..bole jd sasau kalo ada emergency kat tgh2 jalan ke..atau apa2 je la..buat2 dial somebody atau anta message whatever..rupa2nya hampeh..bateri da kong..berlakon je,malu punya pasal .ha3
kalau kena dekat area bandar..mengagau la mencari public phone..kalo ok..selamat..coz almost public phone pun tak bole guna dok bahana tangan kutu hantu rayau..
it's true, until now... dan kalo ada yg sudi dtg membantu..masa tu la mungkin minta pinjam hp..alasan bateri baru saje'KONG'..habis cerita..itu kalo ingat no yg hendak didail..
so..lesson learnt..rajin2 la charge bateri hp masing2..da jadi alat yg penting dalam hidup sekarang ni..jangan jd mangsa diatas..menyusahkan diri sendiri....~ngeeee



~order..order..lum sampai lagi..uhuk~

8 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

haha! ala kak . tu kalau ada yang nak pinjamkan . sekarang ni semua orang jenis yang berhati2 dah . orang susah nak percaya orang :)

Entri : Simpan Kecantikkan Hanya Untuk Suami

nur adam berkata...

ya la..tak terfikir bab tu..thnks tia dtg singgah..:)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kak , "Blogger/Follower Pilihan Tia - 3"

Farahiyah Smart berkata...

btol tu...tyme emergency la yg plg risau...
btter prepare b4 jd pape...:)

nur adam berkata...

tia...luv u..tq tia,jasamu dikenang...muahhh ;)

nur adam berkata...

hi farah..selalunya terlepas pandang bab tu...:)tq dtg singgah..

L.E.N.S.A-N.A.N.I berkata...

kena beli charger adapter yg dlm keta pnya kak. wajib stanby..

simply nana berkata...

k nuuuuuurrrrrrr....i phone 4 putih... tak ley tahan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...