Beautiful..

Rabu, 15 Disember 2010

Mesraaa~~

Mesra~~~~suai,kenal & beramah mesra..
Semoga memberi manfaat..eratkan silratulrahim,berkongsi cerita suka dan duka,ilmu yang dipanjang2kan..

~header BEn AShaari~

BEN ASHAARI

Lahirnya blog:
sebulan yang lepas..tarikh 12.11.2010

jumlah follower
terbaik setakat ini 55 orang

jumlah trafik harian
10 hingga 20++,alhamdullilah

Sehari berapa entri
tak tentu..kalo sempat sehari berkali2


Berikan satu blog yang korang suka baca..
Blog En.BEn..tiap2 hari penuh entri dia kat dashboard tabik spring kat En.BEN Ashaari..heheh
tak caya? bole klik sini..

8 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

salam perkenalan..saya rozuan

man yusoef berkata...

ok ah tu baru star blog sebulan follower dah 50 lebih...hepi bloggin yea

Norfa Lyana berkata...

salam kenal dari norfa.. jgn segan2 masuk belog ya..huhu

http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/adegan-2-kanak-kanak-adik-beradik.html

Syafiq Rosli berkata...

all da best

ridzuan sujari berkata...

salam ukhwah...
saya baru 5 hari wat blog nih... haha

ayin masliza berkata...

salam berkenalan....

saya follow blog ni... saya jengok blog ni... tuan tanah kalau sudi, jemput lah ke blog saya.. jemputlah follow saya... tima kasih
http://twoplusoneandmore.blogspot.com/

Lulu caldina berkata...

Rajinnya ikut segmen En. Ben....
Good luck..

nur adam berkata...

salam olls..thnks sudi komen kat en3 akk ni..
salam pkenalan lg sekali dari akk,nnti akk g n follo blog korang yek..
segmen en.ben ok jugak..atleast menambahkan kenalan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...