Beautiful..

Rabu, 8 Disember 2010

SIApa anTARA SUper

Slow jer traffic minggu ni..kadang2 tak ada idea nak menulis..rasanya dah mcm tak ada orang nk follow akk..huhuhu,mcm minta simpati je eikk dan bukan mau bikin publisiti RM10sen dan kebetulan pulak adik akk hisham ace nak joint buat blog ni..so akk suggest kat dia super antara super ni..tapi dalam sunyi sepi blog akk..akk masih active..semangat masih mantop..online jer..tak depan ltop..hp pun jadiii..bila boring2 mcm ni akk jenjalan kat blog siapa antara super2 ni..antaranya la kan akk suka baca blog *!!!TOK ESAH!!!*

puas akk cari foto sebenar tok esah..hasil dari 'SIAPAKAH TOK ESAH"..dia punya kreativiti sendiri walla!..idea mencurah2 ayat pun best..walaupun dia da fofular dan banyak dapat award tok esah nak juga say haii datang jengok blog akk..terharunya..toce..toce
       akk selalu gak jalan2 kat blog en.ben..super antara super,selang berapa jam wat catatan baru,selang berapa jam wat lg..penuh jer en.ben punya catatan..mesti la terpanggil juga nak membaca..tabik..tabik jasanya besar pada blogger2..akk datang banyak kali kat web dia pun tak apa atleast menyumbang gak kat traffic en ben yang tak pernah merah..hijau jer..lg pon dia tak kenal akk pon..he3

                Lepas tu kalo akk nak melayan cerita politik yang panas2 mcm kopi panas sampai    melepuh lidah ,nak tercekik pon ada akk ke blog bujang susah
My Photo..
walaupun banyak isu2 politik..kadang2 susah akk nak komen..tapi ada juga yg tak terfikir kat kepala..melucukan pun ada dan yg paling penting isu2 yg memberi manfaat..ada juga akk copy n paste jer dari blog dia..haha kantoi

Intai2 blogger yg da berjaya kat malaysia ni tak lain dan tak bukan cik Hanis Zalikha memang comel dan cantik  Cik Hanis ZalikhaHanis Zalikha\ni..blog dia pun ada kreativiti tersendiri dan ayat sempoi jer..banyak juga idea2 yg kita anggap remeh jer sebelum ni..yang sepatutnya diberi perhatian,itu dari blog cik Hanis Zalikha

Dan juga...akk suka cuci2 mata kat blog Mat gebu..kalo pergi ke blog mat gebu macam masuk kedai  pinggan2 dan teko2 mat gebu yang cantik2 dan nampak antik..memang kena jer suai padannya..layout mat gebu pun cantik..simple dan menarik..


mat Gebu



itu antara blog2 yang menyumbang inspirasi pada akk..banyak juga blog yg best2,tapi tak bole la nk isi2 panjang2 kat sini..takut korang boring pulak.. insya'Allah nnti akk beritau lg..saje suka2 nk share..nak hilangkan boring..

4 ulasan:

Tok Esah berkata...

wah akak.. huhuhu terharunya tok, mane ade super antara super.. sob3x.. terharu lah!!!

terima kasih kak, tok pun baru lagi, sebulan lebih baru aktif balik.. uhuhu kalu ada salah silap mohon tunjuk ajar yer..

tok rase nak linkkan blog akak ni kat sticky post tok lah..

nur adam berkata...

he3..akk rasa tok punya blog best,ayat pun bole layan..kiranya termasuk dlam blog super akk le..

tq le..nak komen kat sini..kalo tidak mcm apa akk tunggu..akk pun sama minta tumjuk ajar..;)

mak aii...sukanya,tq ye tok..jasamu ku kenang..:))

iqa berkata...

jalan-jalan sambil follow.
jemput jalan-jalan kt
http://aqiehaqita.blogspot.com

nur adam berkata...

thnks iqa..

ok,nnti akk jejjalan sana yek ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...