Beautiful..

Isnin, 20 Disember 2010

MAhu SUAmi SAyang selalU..



Mahu suami sayang selalu..pesbuk..pesbuk jugak..blog..blog jugak..tapi ada segenlintir tu..suami da jeling2 tengok isteri mengadap laptop 24 jam..termasuk akk kot..he3..jadi sebelum dia berbunyi akk nak share tips..
kalau bujang2 jangan pedulikan tips ini..kalo yang dah nak berumahtangga..jeling2 pandang2 tips ni ok..
Kita isteri musti...

1.Penyeri

2.Pelengkap

3.Penghibur

4.Pendamai

5.Penasihat

6.Pembantu Setia

7.Pengasih dan Penyayang

Maksudnya, isteri mestilah menjaga kecantikan diri, mengemas rumah terutama bilik tidur supaya sentiasa kelihatan berseri. Mesti setia menemani suami, tidak membantah, dan tidak menjatuhkan air muka suami. Jadilah pasangan yang sentiasa menemani suami ketika senang dan susah.

bila da siap..tanggungjawab sebagai isteri dan ibu..nak mengadap..ngadap la apa yg korang rasa patut..ingat2..jangan sampai menggangu keharmonian rumahtangga k..

datang dari~pak ngah pesbuk

2 ulasan:

Hisham Ace berkata...

thanks kak nor,walaupun bujang tapi tetap nak tahu jugak..

nur adam berkata...

ima acih...class ko gitu..he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...