Beautiful..

Selasa, 7 Jun 2011

Masih ada yang sudi..(Ignore n3 ini jika tidak sudi)


Masih ada yang sudi nak jadi follower...terima kasih pada yang sudi...

Foto Saya

Seg@l@ny@ Disini
::: a considered life :::My Photo

Ini Kisah Tia

kenapa sampai  buat n3 mcm ni..terharu sebenarnya..
Bukan mudah sebenarnya orang nak suka dan follow blog ..dan juga,blog KNurA ni ..biasa-biasa je..masih banyak benda nak diperbaiki..tak berapa pandai lagi...korang nak tau tak..blog ni..lama dah orang tak jengok..tak da yg sudi nak jadi follower..kalo 83 followers tu tak pernah nak berganjak...silap diri sendiri juga..lama tak update blog.. biarkan bersawang..hu3
okk..tak tahu cam na nak ucapkan terima kasih.. tag nama log korang kat n3 ni ya.. ..ada bagi bunga ni..kalo sudi ambil ya..buat kenangan2 dan salam pekenalan dari Nur Adam...Touch n go...^-*

6 ulasan:

yatie Awang berkata...

thanks..penghargaan tu..kakak ambil...

nur adam berkata...

kak yatie..m.maaf ya..frame tu ala2 je..tq..;)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

bukan setakat kena update je . kalau update tapi tak buat blogwalking susah jugak . kita bukan blogger terkenal , main SEO pun tak . jadi , kita kena usaha sendiri . usaha lebih . itu sebaiknya ;)

pstt : mm , owner blog ni pangkat akak eh dengan Tia ? XD

Mentang-Mentang Artis

nur adam berkata...

hehe..dulu bW sampai lebam2 biji mata ooo..skrg tak larat..mana yg ada je la..

terbalikkn 23,baru tau jawapannya.hehehe

Hasniyati Md Razi berkata...

wah..thanks akak :) rajin wat frame nie.tq2

nur adam berkata...

hehe...suka dapat follower baru yati..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...