Beautiful..

Rabu, 22 Disember 2010

SAtu haRI NAK beRApa kaLI BloGWAlking!!??



Satu hari nak berapa kali blogwalking,pagi,siang,malam,subuh hadam..soalan cepu mas..kadang2 akk da rasa ke'tension'nan berblog ni..arrggggg..mata pun da nak naik lebam..
mungkin da jadi adat untuk blogger baru macam akk ni..kena selalu buat 'OPEN hoUSE' ada ke orang nak baca n3? dan selalu datang..modal masa da keluar berjam2 ni..
  kalo buat OPEN House makanan tak sedap tak guna juga..mau pecah kapla nak buat n3 baik punya..
dari pecah kapla..baik fikir balik,niat akk nak buat blog ni..
1.sharing is caring
2.follo memolo tanpa paksaan
3.belajar cara buat penulisan
4.ikhlas berkawan..
TApiiiii..bagusnya BloGwalking untuk blogger baru mcm akk ni..bole menambah kenalan dan belajar mcm2,tips dan pelbagai dari blog blogger lain..yang sebelum ni tak tau pun..
akk nak tanya psssttttt.."ada ker korang letak target satu hari berapa puluh blog yang nak tinggalkan jejak"
 insya'Allah akk nak buat segmen ni..he3..
hadiahnya..tunggu..

                          


10 ulasan:

Aizuddin Hanis berkata...

hehehe..klau sy..atless 100 ckplah...tp smjk ct ni..rajin berblog..biasa 1 ari 300...hehehe..yela blog kte ni xfofular..sape nk masuk..hehehe..

P/S : ( A H 7 ): Nak Tipu Tak Agak-Agak

MiSzy DiaN berkata...

saya budak baru belajar..
hehehe..
selalu BW setiap hari smpai mlm..hehe..
baca2 cerita orang..
tnggal jejak sana sini..
follow bila blog tu menarik..hehe..

asalkan kita happy dengan apa yg kita buat..ehehe

nur adam berkata...

aizuddin..sama mcm akk..x fofular..hu3

nur adam berkata...

miszy..yup betul..sependapat dengan miszy..tq dear..:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

Sama mcm aizudin..biasanya LM kan melawat sahabat yg minat nak dtg blog LM je..cuma bls jejak dan me;lawat blog2 wajib je tiap hari..klu bab follower tu..erkk , biasanya pasti akan follow semula mereka yg dah follow sebagai tanda persahabatan .Apa pun..mmg happy berblogging, cuma LM lbh beratkan soal update entri berbanding blogwalking.itu cara LM lah..hehe

Qaseh berkata...

sy xde la letak target, mana yg termampu je...kalo rajin banyak la...kalo malas xde langsung

nur adam berkata...

miza: tq dear for yr supporting n comments,hopefully bole mmbantu akk ni,hu3..akk pun rajin ke blog LM..hapy blogging too..:)

nur adam berkata...

qaseh:pun sama mcm akk..ikut mood juga..tapikann..bila kita da buat blog ni..mals mcm mana pun mesti nak tengok,..hu3

a'an barney berkata...

nice tips!
hehe..
thnx cik nor..
tol la..pka kdg2 agk mlas nk tggalkn jejak..
bace je bellog owg..
tp xkomen..
haha..
so lpas ni..
TGGALKN JEJAK!
hehehehehe

nur adam berkata...

pka:he3..welcome dear..;)BW pun BW juga..rehat dan kerja lain jgn diabaikan k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...