Beautiful..

Jumaat, 24 Disember 2010

BLoG aku Tak LAKU????dan Tips dr OTai







Huhuhu..sedih bebenar nak menyebutnya.."tak laku". sipi..sipi..yang akk rasakan..macam tak ada org masuk kedai..bak kata member blog akk.."ala..baru sebulan bukak.."
akk da tanya adik2 yang lama dengan dunia blog pasal Blogwalking atau melayunya berjalan2..atas tips2 yg berguna..akk pun BW,kadang2 BW masa bulan mengambang penuh..tak pasal2..dengar bunyi macam2 kat luar tu..
tak..pa,tak..pa..asam garam namanya..ni la namanya pahit maung macam BEn Ashaari kata..
kalau tengah lemah2 semangat mcm ni..jangan biarkan takut nanti tutup terusss..jom baca tips dari blogger yang berjaya..
klik disini untuk membaca cerita beliau/kerjaya sebagai blogger,memang berjaya..harap2 bole jadi berjaya mcm dia..
'Time to sleep' kena limitkan masa BW..takut kena intip dengan entiti pulak huhuhu..salam...

3 ulasan:

L.E.N.S.A-N.A.N.I berkata...

ha3.. gud effort ni kak.. kira ok la kul 3 pg tp nani smpai kul 6 pg.. ihik3.. mcm nani ok lg kak cik abg xde.. mcm k nor kena la limitkn, takut cik abg mrh.. ho3.. niway, slmt bblogging..

nur adam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nur adam berkata...

thanks nani..
buat masa ni..bole lah BW nani..kalo anak2 da sekola..payah la sikit..kul 10 kena tutup semua..he3,abg akk?okkkkk...dia suka bw juge..he3:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...