Beautiful..

Selasa, 30 November 2010

SungGUh tak PERcaya..

Salam..Cool..Cool..untuk diri sendiri sebenarnya..terasa kecil sebelumnya ini..siapalah Nur Adam didunia blogger..masih baru bertatih lg..harap U all bagi lah tunjuk ajar kalo ada tidak kena dan sedap mata memandang kat blog akk ini ye..terima kasih pada adik2 cute yg sudi memberi komen..
    oK pertama sekali terharu dan hapy sebenarnya kepada cikgu Akim sudi nak beri akk award blogger cemerlang..akk belum lagi sempat tanya pada cikgu Akim,kriteria apa yang buat akk terpilih..at least komen dari insan cemerlang seperti cikgu Akim bole membantu meningkatkan lagi kualiti blog,gaya penulisan di blog akk..akk percaya blog cikgu Akim bole meletop mcm  En.BEn..
    ok..terima kasih pada cikgu Akim..sudi memberi award ini pada akk..Dan dari tulus hati..Award sebagai pencetus semangat untuk akk menulis,berkongsi cerita suka,duka pahit,maung dalam kehidupan semoga bermanfaat...walaupun dalam masa yang sama akk bizi sebagai isteri,ibu,kawan dan New BLOGGER..akk harap minat untuk akk terus berblog tidak pernah luntur dengan adanya blogger2 seperti cikgu Akim dan akk nak sebut cikgu seorang lagi ni cikgu EJA..thanks..



2 ulasan:

::Cikgu Akim:: berkata...

wah..tetiba tucink la baca kak..sob3..hehehhe..tujuan bg award ni nak merapatkan ukhuwah antara rakan2 blogger.lagipun saya suka baca blog akak..best2!..semoga akak terus berblog k..salam perkenalan~

e_ja berkata...

nor, tq nor sudi pass award ni kat akak pulak..hehe..akak ni bukannya chegu tp chegi je..kih3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...