Beautiful..

Jumaat, 19 November 2010

ESTET..filem yang 'ok'ditontoni..

Salam to all bloggers,BW,FB dan pensudi-pensudi yang nak datang tengok blog Kasih Nur Adam..harap2 blog ni 'bolelah layan' walaupun tak berapa 'MANTOP' lagi huhu..korang da tengok tak cerita ni..N rasa ada yang x suka layan filem2 melayu ni..apa kata kaki2 wayang ataupun bukan kaki wayang ni sesekali ubah angin beli tiket ESTET..tak pun 'kot' nak tengok farid kamil,dan sebenarnya..N pun baru nak pi tempah tiket sesekali tengok wayang dengan HERO,boss,tuan rumah..ehem..ehem..cik abe..N pilih cerita ni pun..kerana cik abang mamat khalid  pengarahnya..selepas suksesnya ROCK dulu..tapi kalo korang da pi tengok..komen2 la yek...
     Cerita ni mengisahkan pasal perebutan heroinnya bernama GEETHA,Farid dan shahsi menjadi hero estet cinta manis..Pooniah c jahat kerani estet yg tidak jujur suka songlap duit hasil pokok getah,dan ada diculik dan perlawanan bola sepak ..mengikut dari komen2 penonton cerita ni dari pengktitik filem..babak yg melucukan bila coach estet nak mengajar anak2 muda estet bermain bola sepak..yg sebenarnya memang tak pandai bermain bola!
   Dah nama ceria komedikan dan juga bukan sekadar cerita komedi..apakata kita layan filem2 melayu ni..sokonglah barangan buatan Malaysia...! layannn..
View ImageView ImageView Image

3 ulasan:

Aizuddin Hanis berkata...

bapa kasi rating filem ni?

nina syakina berkata...

huhu... nina pon dh tgk arituhh...

Nur Adam berkata...

hanis:akk lum pi tengok lg..insya'Allah wkend ni nak tengok..he3

nina: apamcm ok ker..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...